BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Eaters U17 wint beker

Eaters U17 wint beker

De jeugd van Eaters tot 17 jaar won zondag in Eindhoven de finale om de nationale ijshockeybeker van Den Haag. In een spannende wedstrijd besliste Devan Harnett in overtime het pleit in Geleens voordeel.

Een doelpuntloze eerste periode werd gevolgd door een tweede waarin het nodig te beleven viel. Eaters nam een 3-0 voorsprong, die voor het einde van de periode werd teruggebracht tot 3-2. In de laatste periode kwam Den Haag nog gelijk. Dankzij goed ingrijpen van doelman Maurits Verreussel werd Den Haag aan het einde van de derde periode van de winst afgehouden.

Behalve de beker kreeg Eaters ook de fair play & respect cup mee naar huis.

Patrick Noblesse