BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Teddy Bear Toss 2013

Teddy Bear Toss 2013

Op 22 december 2013 organiseert Stichting Het Dak Eraf weer het evenement van het jaar rondom NOPTRA Eaters Geleen. Over 45 dagen zullen de knuffels ons weer om de oren vliegen in Laco Glanerbrook.

Dit jaar willen we nog meer kinderen erbij betrekken en bereiken. In Stichting KiKa hebben we hiermee een perfecte partner gevonden.

Afgelopen jaar kon je via onze stichting beren kopen die wij tegen kostprijs aanboden aan de fans. Dit jaar gaat dit via een actie in samenwerking met Stichting KiKa.
Je kunt kiezen tussen 2 soorten beren. Dit zijn kleine voor €5,95 per stuk of grote beren voor €7,95 per stuk. Dit geld gaat volledig naar Stichting KiKa die dit weer gebruikt voor onderzoek naar kinderkanker en de (pijn)bestrijding van deze verschrikkelijke ziekte.

Deze berenactie sluit perfect aan bij onze Teddy Bear Toss. Wij raden daarom ook aan om deze knuffels aan te schaffen via onze stichting zodat wij ook KiKa kunnen steunen en dit initiatief onder de aandacht kunnen brengen.

Deze beren zullen uiteindelijk vóór kerstmis worden verdeeld in de ziekenhuizen van Sittard-Geleen, Maastricht en Heerlen, zodat de kinderen die tijdens deze periode in de ziekenhuizen moeten verblijven een lief vriendje erbij krijgen.

Via onze partner Eaterswear zijn deze beren te bestellen zijn. Via deze link zijn ze te bestellen.

Naast deze actie zijn ook gebruikte knuffels welkom. Deze knuffels zullen we namelijk aanbieden aan de Grabbelton in Geleen, die ze op hun beurt verdeelt onder kinderen in de regio die het niet zo breed hebben en natuurlijk net zoveel recht hebben op fatsoenlijk speelgoed als mensen die het makkelijker kunnen betalen.

Op 22 december zal NOPTRA Eaters Geleen in speciale Teddy Bear Toss shirts met bijbehorende sokken spelen. Deze shirts zijn exclusief ontworpen door onze huisdesigner i’M design en zullen van 10 december tot 20 december geveild worden. Doordat de hoofdsponsor van de Eaters (Noptra) deze shirts aan de club schenkt zal de gehele opbrengst van de veiling ook geschonken worden aan een goed doel. Welk doel dit wordt zijn we momenteel aan het uitzoeken.

De “winnaars” van de veiling kunnen de game worn shirts direct na de wedstrijd op het ijs in ontvangst nemen uit handen van hun favoriete speler, en desgewenst zullen deze voorzien worden van een handtekening!

Ook lopen er nog gesprekken over andere ideeën rondom deze dag, maar we zullen hier zo spoedig mogelijk meer over bekend maken.

Noteer 22 december maar in jullie agenda en start alvast inzamelingsacties, zodat we het super resultaat van 1653 knuffels dit jaar gaan overtreffen!

Patrick Noblesse