BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Wintertijd Challange, doe mee!

Wintertijd Challange, doe mee!

De Wintertijd Challenge is een uniek fondsenwervend sportevenement van Stichting Spieren voor Spieren in de nacht van 26 op 27 oktober 2013. In de nacht dat de wintertijd ingaat wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Het unieke van de Wintertijd Challenge is dat het sportevenement plaatsvindt in het uur dat de wintertijd ingaat (2 uur ‘s nachts) en de klok teruggaat. Dit is het enige moment in het jaar dat je tijd kan winnen. Tijd winnen om behandeling en genezing van spierziekte bij kinderen te realiseren.

De Wintertijd Challenge leent zich er uitstekend voor om de banden met de verenigingen die bij ons sporten nogmaals aan te halen. Samen kunnen we namelijk nog meer betekenen voor kinderen met een spierziekte.

wintertijd-challange

Het programma ziet er als volgt uit:

Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook is de sportaanbieder van Limburg met tal van sporten, Laco Glanerbrook wil zich graag met zoveel mogelijk sporters inzetten voor Spieren voor Spieren tijdens de Wintertijd Challenge en biedt deze nacht de keuze uit de volgende activiteiten: schaatsen op 400 meter buiten ijsbaan, wielrennen op professionele 500 meter buiten wielerbaan, zwemmen in 25 meter binnenbad en spinnen in doelgroepenruimte.

01.00 uur Aankomst en aanmelden deelnemers in horeca.

01.30 uur Omkleden deelnemers.

01:45 uur Inrijden schaatsers, inzwemmen en infietsen.

02.00- 02.01 uur Wintertijd challenge met keuze uit rondjes van 400 meter schaatsen, rondjes van 500 meter fietsen op professionele buiten wielerbaan, baantjes zwemmen in 25 meter binnen bad en 1 uur spinning in doelgroepenruimte.

02.05-02.20 uur Omkleden en douchen deelnemers

02.20-03.00 uur Gezellig drankje na met sporters in onze horeca

03:15 uur Sluiting Glanerbrook

Opgeven kan via: www.wintertijdchallenge.nl en dan kiezen voor Geleen.

Patrick Noblesse