BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

The show must go on!

The show must go on!

powerplay-fb

Geachte sportliefhebber,

Namens de spelers van eredivisie ijshockeyteam Eaters Limburg Geleen, een begrip in de Limburgse topsport, nodigen wij u uit voor een zenuwslopend evenement, de teampresentatie en laatste oefenwedstrijd voor aanvang van het seizoen tegen de Eindhoven Kemphanen aanstaande zondag, een bloedstollende titanenstrijd waarin de mannen van Geleen zullen vechten als leeuwen, voor de overwinning… en voor het voortbestaan van het eredivisie ijshockey in Limburg!

Het is erop of eronder. Zoals de media rapporteerden staat het team aan de afgrond met een tekort van € 75.000,-. Dat moet voor as. maandag worden gedicht. Anders valt het doek voor de Eaters: geen spelseizoen, degradatie, sponsorvlucht en geen terugkeer in de eredivisie, misschien wel nooit. Draconische gevolgen voor spelers, club, de landelijk gerespecteerde fanbase, sponsors, de topsport in Limburg, maar eerst en vooral de jeugdteams, waar dromen als zeepbellen uiteen zullen spatten.

Vastberaden dit niet te laten gebeuren hebben de spelers gisteren het heft in handen genomen, zich als een blok verenigd en bestuur, sponsoren en sympathisanten bijeen geroepen voor een spoedberaad! Als resultaat daarvan nodigt de spelersgroep u nu uit voor een unieke kick-off:de teampresentatie en oefenwedstrijd, met daar omheen een ware sponsor rally. Om zoveel mogelijk publiek in de ijshal te mobiliseren en met hun flitsende spel te enthousiasmeren hebben de spelers voor deze wedstrijd gezorgd voor gratis entree voor iedereen!

In de tenues en met het materiaal van afgelopen seizoen zetten de landskampioenen van 2012 met een ultieme krachtsinspanning nog één keer alles op alles om u te entertainen en enthousiasmeren. Dus komt allen, laat u entertainen en laat u overtuigen om met uw bijdrage in de collectebus bij de stand van Stichting Het Dak Eraf, hoe groot of klein dan ook, of de aanschaf van een seizoenskaart* de doorslag te geven voor het behoud van deze fantastische topsport in Limburg!

*De verkoop van seizoenskaarten draagt jaarlijks sterk bij aan het overleven van het team. Dat is ook dit jaar 100% veilig. Indien er onvoldoende opbrengst zou zijn om het seizoen van start te kunnen laten gaan ontvangen alle kopers van seizoenskaarten gegarandeerdhunaankoopbedrag terug.Onder alle non-VIP bezoekers zullen 3 gratis seizoenskaarten worden verloot!

THE SHOW MUST GO ON!”

Namens de spelers, het clubbestuur

Datum : Zondag 29 september

Locatie : Glanerbrook, Kummenaedestraat 45 te  Geleen

Deuren open : 17:30 uur

Teampresentatie : 18:00 uur

Eaters Limburg Geleen – Eindhoven Kemphanen : 19:00 uur

Entree : Gratis

voorkant_We_need_U

Patrick Noblesse