BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Zichtbare samenwerking Eerste Team en VJB Smoke Eaters Geleen

Zichtbare samenwerking Eerste Team en VJB Smoke Eaters Geleen

Afgelopen dinsdag, 17 september, speelde Smoke Eaters Geleen zijn eerste oefenwedstrijd in en tegen Turnhout. Dit seizoen is in veel opzichten een nieuwe start; zo wordt er een meer intensieve samenwerking nagestreefd met de VJB Smoke Eaters Geleen, met name met het hoogste VJB-team dat uitkomt in de Promotiedivisie.

Drie spelers uit dat team kregen en krijgen de kans de stap naar het prof-team te maken: Mark Siemonsma en Hendrik Giesbers hebben in het verleden al eens aan dit niveau geroken. Debutant was Dean Moors, vorig jaar nog teamcaptain van het Eerste Divisieteam. Maar er was nog een bijdrage die het ED-team leverde: rode shirts en sokken alsmede zwarte broekhoezen werden ter beschikking gesteld zodat de onthulling van het nieuwe rode wedstrijdtenue van Smoke Eaters Geleen bewaard blijft tot de teampresentatie op 29 september a.s.

Na een 2-0 achterstand won Smoke Eaters overigens in Turnhout met 3-6 (met Geleense treffers van Mikko Palotie (2x), Bryan Kolodziejczyk, Dave van Mol en Lars van Sloun (2x)). In Tilburg ging het de ploeg van Andy Tenbult en Wil Zwarthoed wat minder voor de wind. De jonge en smalle selectie moest zich uiteindelijk met 7-2 gewonnen geven maar niet nadat een 2-0 achterstand was weggepoetst door treffers van Dean Moors en Kay Gielen. En nu keurig uitgedost in het smetteloze, witte tenue van het ED-team.

De foto’s van Jan Hofstede van beide wedstrijden spreken boekdelen.

Tilburg1 Tilburg2 Tilburg3 Tilburg4 Turnhout1 Turnhout2 Turnhout3 Turnhout4

Patrick Noblesse