BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

U17 eerste keer ijs onder de voeten

U17 eerste keer ijs onder de voeten

Zaterdag 14-9 reist de U17 af voor een mini toernooi in Leuven. Hier treffen we drie tegenstanders. De eerste drie wedstrijden van 25 minuten winnen we met een leuk doelsaldo verschil. We plaatsen ons voor de eerste en tweede plek. Na 15 minuten te hebben gespeeld legt de scheidsrechter het spel stil. Er is niet voldoende tijd om de wedstrijd af te spelen. Men besluit om het dan af te laten hangen van penalty shots. Helaas verliest Geleen. We kunnen met opgeheven hoofd huiswaarts keren. De spelers hebben eindelijk weer ijs onder de voeten gehad en de eerste keer als team laten zien wat ze in huis hebben. Komende week trainen we in Maaseik en zondag spelen we een wedstrijd tegen Den Bosch.

Patrick Noblesse