BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

UPDATE: Werkzaamheden ijsvloer Laco

UPDATE: Werkzaamheden ijsvloer Laco

Geachte Leden,

Wij hebben onderstaand beriht van Laco ontvangen:

“Wij kunnen jullie het heugelijke feit mededelen dat de herstelwerkzaamheden aan onze glycol ijsbaanleiding afgerond zijn, gisteren werd het systeem nog getest op lekkages. Het systeem bleek lekkage vrij te zijn. Vanochtend om 09.37 zijn na het opnieuw vullen van het systeem met glycol en het ontluchten de koelingen aangezet en hierbij werkte alles naar behoren. Komende dagen zal de ijshal en de vloer op tempratuur gebracht worden waarna woensdag gestart zal worden met het leggen van de eerste waterlaag. Volgende week gaan wij bekijken wat de definitieve datum wordt dat de ijshal open gaat.”

Zodra wij meer zullen we het hier plaatsen.

Patrick Noblesse