BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Ouderhulp

Ouderhulp

VRIJWILLIGER BIJ SMOKE EATERS, IETS VOOR U?

Hallo beste mensen! Zoals vrijwel bij elke sportvereniging, is een groot deel van de activiteiten ook bij de VJB Smoke Eaters niet mogelijk zonder de hulp van vrijwilligers. Je zou kunnen zeggen dat zonder de hulp van vrijwilligers ijshockey sport aanbieden voor onze jeugd simpelweg niet mogelijk is.

Ook in het komende seizoen hebben we hiervoor weer vrijwilligers nodig en middels deze uitnodiging willen wij graag een beroep doen op u! Deze hulp kan in allerlei vormen, overal is hulp nodig. Of het nu als teambegeleider achter de bank is of als official van het team in het official-hokje, fruit verzorgen in de rust, wedstrijd-shirts wassen of artikeltjes plaatsen op onze website, de VJB Smoke Eaters kan uw hulp goed gebruiken. Het geeft u meer betrokkenheid in het spel van uw zoon of dochter maar bovenal is het leuk om te doen!

Dit formulier is om te inventariseren waar u zich bij de VJB Smoke Eaters voor wilt inzetten.

Graag willen we u dan, daar waar nodig, vragen uw steentje bij te dragen.

Ik wil mij opgeven voor ouderhulp

 

 

Patrick Noblesse