BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31-6-236-62-019
  • info@smoke-eaters.nl

Red Eagles Zomertraining 2013

Red Eagles Zomertraining 2013

GOALIE ZOMERTRAINING
Op vrijdagavond van 5 april t/m 28 juni 2013
Na het grote succes van vorig jaar organiseert de Red Eagles ook dit jaar weer de goalie zomertraining. De goalietraining zal verzorgd worden door Patrick den Ouden, goalietrainer Ruijters Eaters Geleen Eredivisie, Smoke Eaters jeugd en Red Eagles Den Bosch.
Patrick heeft uitgesproken ideeën over een professionele goalietraining, waarbij het optimale uit goalies wordt gehaald en op maat training wordt aangeboden aan de goalies. Zijn ervaring en toegang tot het hoogste niveau van goaliekennis maakt Patrick een uitgelezen goalietrainer. Voor meer informatie over zijn achtergronden en ervaringen kun je ook zijn website bezoeken: www.thegoaliecoach.nl.
De nadruk bij deze speciale goalietrainingen ligt uiteraard op de techniek (schaatsen, butterfly, vanger/blocker, positiespel etc.). Bij deze trainingen worden uitstekende shooters ingezet die de puck op die plek kunnen plaatsen, waarop geoefend moet worden! Patrick den Ouden wordt gedurende de trainingen bijgestaan door Rowan Delil (goalie bij het Eredivisieteam van Ruijters Eaters) en Thijs van Oosterhout (Goalie bij het Eerstedivisieteam van de Red Eagles).
De trainingen starten op 5 april 2013 en eindigen op 28 juni 2013. In totaal zullen dus 13 trainingen worden georganiseerd! De trainingen zijn van 19.00 uur tot 20.30 uur. De kosten bedragen € 190,- voor Red Eagles leden en € 220,- voor niet-leden Red Eagles.
Op de site van de Red Eagles (www.red-eagles.nl) kun je je inschrijven. Door te klikken op de goalietraining button, links in de sidebar, verschijnt het inschrijfformulier.
Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt!
Met sportieve groet,
Technische Commissie Red Eagles

Bresajaky1965