BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Smoke Eaters Geleen U8 vs Kemphanen Eindhoven U8 vs Trappers Tilburg U8

Smoke Eaters Geleen U8 vs Kemphanen Eindhoven U8 vs Trappers Tilburg U8

Vanmorgen om 10:30uur verzamelen bij Glanerbrook, om 10:45uur begonnen aan de warming-up, De wedstrijden tegen Eindhoven Kemphanen en Tilburg Trappers stonden voor de deur, gezien de uitslagen van vorige week hadden we nog wat goed te maken. Door de wintertijd hebben we een uur langer kunnen rusten dus daar zou het niet aan mogen liggen.

Enfin, de eerste wedstrijd tegen de Kemphanen verliep niet echt als gehoopt, qua uitslag dan. Wat echt mooi om te zien is, dat de inzet van eenieder op en top is, iedereen zet zich voor de volle 100% in, zoals het hoort. Netjes mannen, zo hoort het en alleen zo worden we met z’n allen beter, zowel op individueel nivo als op team nivo. Eerste wedstrijd tegen eindhoven verloren qua uitslag maar niet qua inzet.

De tweede wedstrijd was tegen Tilburg, hier hadden we vorige week van verloren en konden het nu thuis in ons eigen Glanerbrook goed maken, het begon goed, maar net zoals bij de eerste wedstrijd ontbrak het niet aan de inzet, maar aan ons scrorend vermogen, veel schoten op doel, echter wist er maar eentje het net te treffen. Tilburg had net als vorige week 2 tot 3 spelers die het spel wisten te maken en ons daarmee helaas nipt beter af waren.

De derde wedstrijd tegen Eindhoven Kemphanen was lang spannend. Vrioeg in de wedstrijd werd er door beide teams gescoord. In de laatste 2 shifts wisten de Kemphanen ons nog met 1 goal te passeren, bijna de winst te pakken.

Ging het nu dan gebeuren? Onze laatste wedstrijd tegen de Trappers, een goed en sterk begin aan beide kanten, Tilburg kwam op voorsprog, niet lang daarna wisten we de stand op gelijke hoogte te brengen, echter door wat individuele kwaliteit aan de Tilburgse kant ging de winst toch naar de Trappers.

Allemaal goed gewerkt, het is vooral mooi om te zien dat eenieder progress maakt op elke gebied, de stijgende lijn zit erin.

Smoke Eaters Geleen U8

Volgende week uit in Eindhoven om 11:00uur tegen wederom de Kemphanen en de Trappers.

Patrick Noblesse