BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

U8 naar Tilburg 3 van de 4 verloren

U8 naar Tilburg 3 van de 4 verloren

Vanmorgen om 9:30uur vertrokken we met eigen vervoer naar Tilburg om tegen de Trappers en de Dordrecht Lions aan te treden. Alles gepakt en gezakt, niet druk op de weg, dus we waren ruim op tijd om ons voor te bereiden op de 4 wedstrijden die gingen komen. De ruime kleedkamers van Tilburg zijn toch wel echt een uitkomst, evenals de altijd sfeervolle hal, een prachtige accommodatie. Welliswaar een beetje short-handed werd er met 1 goalie en 6 spelers begonnen aan de wedstrijd tegen Dordrecht. Een ware strijd werd geleverd met een succesvol resultaat als beloning.

De tweede wedstrijd was tegen de Trappers, hier moesten we onze meerdere erkennen vandaag, maar zoals gewoonlijk niet uit het veld geslagen. Vol goede moed de rust van 15 minuten tegemoet, lekker fruit om de energie peilen weer op niveau te brengen.

De derde wedstrijd was wederom tegen de Lions, met al 2 wedstrijden in de benen gingen we goed van start, aan onze kant iets meer kansen, goed goalie werk van beide kanten hield de score lang op gelijke stand, het mocht echter niet baten, de puck wilde er niet in. Tot alle overmaat van ramp kregen we laat in de laatste minuten van de wedstrijd een goal tegen, alles op alles werd gezet om de treffer nog te maken, het was tevergeefs, nipt verloren.

Na de strijd tegen de Lions waren de Trappers weer aan de beurt, al vroeg werd door de Trappers de eerste goal gemaakt, onze mannetjes waren moe maar gaven niet op, er werd goed en leuk hockey gespeeld naar beide kanten. De vermoeidheid begon nu wel echt toe te slaan, in de laatste 3 shifts van de wedstrijd wisten de Trappers nog te scoren. Het was een vermoeiende strijd, met 1 keer winst, veel ijstijd en veel zweet. Goed gewerkt allemaal!

Volgende week zondag ontmoeten we de Tilburg Trappers en de Eindhoven Kemphanen in eigen huis.

U8 Smoke Eaters Geleen

Patrick Noblesse

1 comment so far

RonaldCGeplaatst op9:05 pm - okt 23, 2012

Zondag gaan we winnen in the hell of the south 🙂