BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Openings toernooi U14 bij coldplay groot succes

Openings toernooi U14 bij coldplay groot succes

Vroeg uit de veren stonden de spelers van de U-14 klaar om de eerste wedstrijd tegen Leest te spelen. Nog niet veel met elkaar op het ijs gespeeld hebbende was het een hele uitdaging zo aan het begin van het seizoen.  De tegenstanders Leest, Den Bosch, Zoetermeer en Duisburg (Duitsland) waren niet te onderschatten. De openingswedstrijd tegen Leest eindigde in 2-2 en dat was zéér goed voor het zelfvertrouwen. De 2e wedstrijd tegen Den Bosch werd gewonnen met 6-0 en hiermee was een rake mentale klap uitgedeeld. De 3e wedstrijd tegen Duisburg dacht de U-14 dat ze dat varkentje wel zouden wassen en was het samenspel iets minder en probeerde iedereen zelf te scoren. Hierdoor was het resultaat iets minder maar toch geen onverdienstelijke. De eindstand 6-2 was een mooie. Als laatste was Zoetermeer de tegenstander en inmiddels was wel duidelijk dat er een reële kans was om in de finale te komen. Dus hard werken en samenspelen was het devies. De eindstand van 4-0 liet zien dat ook nu weer niet viel te spotten met onze kids. En dus FINALE…….

Wat een wedstrijd! Twee teams die echt aan elkaar gewaagd waren. Het spel ging snel en alles werd  gegeven. Zowel Cold-Play als de Smoke Eaters wilden uit elke seconde van de wedstrijd een kans halen. De toeschouwers hadden het niet meer en na het eind signaal stond er een stand van 0-0 op het scorebord. De toeschouwers hadden respect voor beide teams en er werd al gezegd dat er geen verliezer was want ze verdienden het beiden. Toch moest er een beslissing vallen en het toernooireglement bepaalde dat het een shoot out moest zijn. 3 keer op Geleens doel, 3 keer op Leest’s doel en eindstand 1-1. Tjonge wat een spanning. Aansluitend werd er om en om geschoten en het 5e schot was jammer genoeg in ons nadeel. Toch was er geen echte verliezer.

U-14 team: Jullie mogen trots zijn op het resultaat en namens iedereen CHAPEAU!

Patrick Noblesse