Herfstvakantie 2014, IJshockey Clinics, pak nu je kans en meld je aan

Beste spelers en ouders,

Steeds vaker horen we van ouders en spelers dat men het jammer vindt dat men minimaal tot Eindhoven moet reizen om naast de reguliere trainingen en competitie bezig te zijn met de sport.

In de komende herfstvakantie gaat de VJB een aantal clinics organiseren voor de leden.
In het kader van ons verder willen professionaliseren zijn wij op zoek gegaan naar een aantal trainers van buiten de VJB die hun strepen verdient hebben in ijshockeyland. De trainers zijn allemaal betrokken of betrokken geweest bij Nationale selectie teams. Wij hanteren dan ook de spelregels die daar gelden. (zie de bijlage 1)

Jij kunt inschrijven voor 4 clinics van maandag 20-10 tot donderdagochtend 23-10 van 8.30 tot 13.00 uur. De kosten voor één clinic zijn 25 euro per ochtend. Er is een reductie voor de spelers die vier ochtenden willen komen, zij betalen 75 euro.
Dit is inclusief drinken en een versnapering.

Wie zijn jullie trainers.??:

Ron Berteling, voormalig internationaal en kwam 213 keer uit voor het Nationale team met als hoogtepunt de deelname aan de Olympische spelen van Lake Placid. Ron is jaren als hoofdcoach aan de Amsterdam Tigers verbonden geweest.

Theo van Gerwen, oud internationaal en kwam 137 keer uit voor het Nationaal team. Hij was lang de technische man bij Tilburg Trappers, heeft veel coach-ervaring en was betrokken bij de jeugdopleiding. Een geboren inspirator en coördinator die nu werkt als technisch directeur bij de NIJB.
Coacht het U20 selectie team.
Theo is speciaal gevraagd om te bekijken hoe de VJB Smoke Eaters ervoor staat met de jeugdopleiding en of we iemand gemist hebben om deel te nemen aan de selectietrainingen voor nationale teams.

Leo van den Thillart, oud internationaal met 160 interlands op zijn naam en 14 WK deelnames. Hij mag prijzen als beste verdediger en best left defence op zijn naam bijschrijven. Voor veel leden is Leo een oude bekende want een aantal van ons gaan in het voorjaar naar zijn ijshockeyschool. Leo was eveneens betrokken bij de nationale team selectie U18 en U16.

Bo Subr, een nationaal speler uit Tsjechië. Nu coach bij de Eindhoven Kemphanen en reeds 2 jaar nauw betrokken bij het CTO en de NIJA als coach. Verder is hij coach bij het Nationaal U18 team en ass coach Nationaal U20 team.

Wil jij deelnemen, meld je dan aan:

Naam  :  *
E-mail  :  *
Onderwerp  :  Aanmelding IJshockey Herfstclinic 2014
 

dan kun je het geld storten voor 26 juni
Banknr NL21 RABO 0130 5498 43 t.n.v. VJB Smoke Eaters
onder vermelding van : HERFSTCLINIC 2014
Indien het een losse clinic of clinics betreft vermeld dan de naam van de trainer(s).

Wij hanteren het principe wie zich het eerst aanmeldt heeft een plek en vol=vol.

Stuur de aanmelding naar het volgende mailadres: herfstclinic2014@smoke-eaters.nl
Deelname wordt bevestigd als de betaling is ontvangen.

Bijlage1

Spelregels

Teamspirit, respect, discipline, plezier, hard werken en goed trainen zijn de sleutelwoorden voor deze dagen.

Je bent op tijd aanwezig, om 8.30 ga je omkleden voor de warming up.
Dit gebeurd onder begeleiding.
Rond 9.00 uur gaan we omkleden om het ijs op te gaan.
Van 9.30 tot 11.30 staan we op het ijs. Denk aan je bidon met water.
Na de ijstraining is er wat te drinken en een versnapering.
Vanaf 12.10 start de droogtraining tot 13.00 uur, daarna kunnen de spelers naar huis.

Er zijn geen ouders in de kleedkamers, tassen worden opgeruimd.

Respect voor trainers/teamgenoten, ouders, coaches en andere vrijwilligers. Grof taalgebruik en pesten zal niet worden getolereerd.

Zijn er problemen of vragen dan kunnen die na de training worden gesteld aan de aanwezigen coaches van Geleen.

De ouders mogen vanaf de tribune naar de training kijken. Men hoeft niet mee te coachen, dat is de rol van de mensen op het ijs. Vanaf de tribune is het niet nodig om contact te maken met de speler in woord of gebaar. Dit verstoort de training.

Met dank van, Ron, Theo, Leo en Bo.

Wij wensen iedereen veel plezier.

Bestuur VJB Smoke Eaters

2014-8-30 Teambuilfing AD naar Hasselt

Teambuilding AD, U17 en U14

Op zaterdag 30 augustus vertrokken drie teams met enige vertraging na Hasselt.
In het Action Park werden allerlei sportieve activiteiten uitgevoerd van het AD team, de U14 en de U17.
Er was voldoende toezicht van team begeleiders.
Ondanks weinig regen op deze zaterdag haalden voldoende deelnemers toch een nat pak.
De spelers zijn weer op weg na een sportief seizoen.

2014-8-30 Teambuilfing AD naar Hasselt IMG_4761 IMG_4768 IMG_4778 IMG_4764 IMG_4805 IMG_4814 IMG_4786

eaters_logo_465x3101.png

Géén overeenkomst met Josh Mizerek

Bestuursmededeling

Het bestuur van de VJB Smoke Eaters betreurt te moeten mededelen dat het bestuur van de Eaters niet is gelukt om een overeenkomst te sluiten met Josh Mizerek. Er is de afgelopen weken langdurig en veelvuldig overleg gevoerd met de beoogde hoofdcoach van de Eaters en hoofdtrainer van de VJB Smoke Eaters. Zoals tevens in het persbericht is weergegeven is er veel, zeer veel tijd gestoken in het zoeken naar een contractuele basis waarin zowel het bestuur van de Eaters als Josh zich zou kunnen vinden, maar op enkele essentiële onderdelen is dit niet gelukt. Zowel Josh als het bestuur willen op dit moment om verschillende redenen niet in detail treden over de precieze aard van de geschilpunten. We benadrukken dat er over en weer geen verwijten worden of kunnen worden gemaakt. In goed overleg en na uitvoerig en eerlijk te hebben gekeken naar elkaars positie kon niet anders dan worden geconcludeerd dat van beide kanten geen water meer bij de wijn kon worden gedaan. Dat zien alle partijen over en weer in. Was er een mogelijkheid geweest om de belangen te verenigen onder de tijdsdruk waaronder Josh stond in verband met zijn verblijfsstatus, dan was die gevonden. Het zat er gewoon niet in op dit moment.

VJB

Het bestuur van de Eaters vind het zeer belangrijk om richting de leden van de VJB te vermelden dat de match tussen de VJB en Josh er wel op alle punten was. De Eaters zijn echter een fundamenteel andere organisatie, met een heel andere opzet dan de VJB. Op belangrijke punten hebben zij als bestuur andere afwegingen dan de VJB. Op deze verschilpunten konden het bestuur van de Eaters en Josh niet tot elkaar komen. Het bestuur van de VJB heeft in dezen enkel kunnen toekijken en hopen dat het ons net als de VJB zou lukken om overeenstemming te vinden. Dat mocht helaas dus niet zo zijn. Wij betreuren dit ten zeerste, maar constateren dus ook dat dit onvermijdelijk was.

Zoektocht

Een en ander maakt dat we de situatie met zijn allen zullen moeten aanvaarden en de zoektocht naar een coach met wie we de match wel kunnen vinden zullen moeten hervatten. Er zijn uiteraard altijd meer kandidaten geweest dan Josh Mizerek. We zullen dan ook in samenwerking met bestuur van de VJB de onderhandelingen met eerdere kandidaten hervatten. Daarover houden wij iedereen uiteraard op de hoogte.

We hopen op korte termijn met geschikte kandidaten het gesprek aan te gaan.

Het bestuur van de VJB Smoke Eaters

logo-bja

Beckers Juridisch Advies

Beckers Juridisch Advies

Een tijd geleden werd mij gevraagd of ik interesse had het juridisch aanspreekpunt van de VJB Smoke Eaters te worden. Gezien mijn grote affiniteit met sport heb ik hier niet lang over hoeven nadenken.

Als eigenaar van een jong juridisch adviesbureau sta ik klaar voor alle juridisch problemen, zowel voor de particulier als de ondernemer.

Is voor u als particulier een belang net iets “te laag” om bij een advocaat aan te kloppen, dan biedt Beckers Juridisch Advies de oplossing. U kunt voor allerlei struikelblokken terecht, denk hierbij aan problemen met betrekking tot het arbeidsrecht, verbintenissenrecht, contractenrecht, erfrecht en andere juridische vraagstukken. Tevens bent u voor het opstellen van een bezwaarschrift of een processtuk aan het goede adres.

Daarnaast kunnen de (kleine) bedrijven bij Beckers Juridisch Advies terecht voor het opstellen en nakijken van het debiteurenbeleid, de algemene voorwaarden of contracten en voor andere juridische problemen waar je als ondernemer mee geconfronteerd wordt.

Beckers Juridisch Advies zorgt voor een persoonlijke benadering en voor kwalitatief sterke juridisch begeleiding. Door een nauwe samenwerking met verschillende advocatenkantoren kunt u voor uiteenlopende juridische problemen terecht bij Beckers Juridisch Advies.

Ik heb er enorm veel zin in en verwacht een goede en sportieve samenwerking!

Mr Jessy Beckers

Voor meer informatie over Beckers Juridisch Advies kijk op www.beckers-juridischadvies.nl

white-socks

Wedstrijdsokken online bestellen voor 10 juli

Geachte Leden,

Voor degene die het niet gered heeft om de sokken te passen in Laco bestaat er de mogelijkheid om deze online te bestellen.

LET OP!: Dit dient te gebeuren voor 10 juli aanstaande.

Je kunt ze via deze link bestellen:

www.eaterswear.nl/equipment/vjb

VJB SOKKEN MAATTABEL
EATERSWEAR SIZE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
JGD-2XS JGD-XS JGD-S JGD-M JGD-L SEN-S SEN-M SEN-L SEN-XL SEN-2XL SEN-3XL SEN-4XL
LENGTE 48 50 51 59 65 65 70 77 80 82 85 88
BOVENKANT BREEDTE 18 19,5 19,5 22 24 24,5 26 27 28 29 30 31
KNIE BREEDTE 14,5 15 15 17,5 20,5 20 21 22 23 24 25 26
ENKEL BREEDTE 10 10 10 12,5 15 15 15 15,5 16 16 17 17

* Maten zijn in centimeters!

hockey_corner_fb

ROBSPORT.NL HOCKEY CORNER NU OP FACEBOOK

Allen,
ROBSPORT.NL heeft een nu een Facebook Hockey Corner pagina, wil je op de hoogte blijven van de laatste acties kun je middels onderstaande link naar de Facebook pagina gaan om deze eventueel te ” liken”. Iedere “liker” kan een cadeaubon van 5 euro komen afhalen of een mail sturen naar shop@robsport.nl om deze digitaal te ontvangen. De bon heeft een waarde van € 5,- bij besteding van minimaal € 25,-

eaters_logo_465x3101.png

Uitnodiging algemene ledenvergadering dinsdag 1 juli 19.30 in de VIP Glanerbrook

Uitnodiging algemene ledenvergadering dinsdag 1 juli 19.30 in de VIP Glanerbrook.

Datum/Tijd
Date(s) – 01/07/2014
19:30 – 21:00

Locatie
LACO Glanerbrook VIP ruimte

Atgenda:

1. Opening
2. Ingekomen stukken ALV
3. Financieel overzicht
4. Bestuur en commissies/ondersteunende diensten
5. Voordracht bestuurder technische zaken Lex Eckhardt
6. Scholingen
7. Teams 2014-2015
8. Contributie
9. Gedragsregels
10. Rondvraag

Ijshockey de snelste Teamsport ter wereld in Geleen Limburg Nederland!