JULIE ZWARTHOED NAAR ZWEDEN

Julie, nu nog lid van het promoteam, gaat haar verdere ijshockeycarrière  voortzetten in Zweden.
Een unieke kans voor haar bij de club SDE in Stocksund. Zij gaat spelen in de hoogste damescompetitie, de zogenaamde riksserien.

Bestuur VJB wenst Julie een mooie tijd, plezier en sportief succes toe!

Nieuwe jeugdtrainer bekend

Het doet de gezamenlijke bestuurders deugd te kunnen aankondigen dat er nu een overeenkomst is bereikt met Christer Dreberg, afkomstig uit Zweden.
De 51 jarige Dreberg heeft een jarenlange coaching ervaring met zowel jeugd alsook senioren teams op hoog niveau.

Zo trainde Christer bij Växjö Lakers, Kallinge/Ronneby, Troja-Ljungby J20, Comet Halden (Norway2) en bij HSC Csíkszereda (hier speelde Eaters in 2012 tegen tijdens de Cont. Cup in Landshut).

Zoals aangekondigd is de intentie van de drie partijen om aan een stevig fundament voor de toekomst te gaan bouwen, gebaseerd op een goede jeugdopleiding en van daaruit doorstroom naar het eerste team. Daartoe zullen ook de lokale team coaches in het leertraject worden betrokken om zo continuïteit te waarborgen.
Het is belangrijk dat alle partijen zich realiseren dat de gekozen route een investering op de lange termijn is en dat daarom de insteek gekozen is voor een samenwerkingsverband van 3-5 jaren.

 

CCM Skillscamp.

Ben jij geboren in 2001 of 2002 en wil je trainen als een echte Pro?

Registreer je dan nu online voor de gratis CCM Skillscamp op zondag 7 juni, ijsbaan Sportiom Den Bosch www.ccmskillscamp.eu

Are you born in 2001 or 2002 and you want to train like a real Pro?

Register now online for the free CCM Skillscamp on Sunday June 7th, ice rink Sportiom Den Bosch www.ccmskillscamp.eu

 

Ijshockey de snelste Teamsport ter wereld in Geleen Limburg Nederland!